Terug naar Nieuws

Vacature: Allround Medewerker Akkerbouw

Spannende Kans in de Landbouw!
Word lid van het HS Agri-team - een modern en innovatief akkerbouwbedrijf gevestigd in Zuidlaarderveen! Samen met ons enthousiaste team bewerken we ongeveer 800 hectare akkerbouwgrond, met een gevarieerd gewasrotatieschema, waaronder aardappelen, bieten, uien, zilveruien, Parijse wortelen, hennep, erwten en mais.
We zijn op zoek naar een zelfgemotiveerde, ervaren teamspeler om zich aan te sluiten bij onze dynamische akkerbouwfamilie! Als je gepassioneerd bent, graag wilt leren en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt, horen we graag van je!

Jouw Rol: Allround Medewerker Akkerbouw

Als sleutelfiguur in ons team werk je samen met collega’s om ervoor te zorgen dat ons akkerbouwbedrijf soepel draait. Van het opstellen van gewasplannen tot het beheren van landwerk (spuiten, rooien, ploegen, enz.), is jouw rol cruciaal voor het optimaliseren van onze boerderijprestaties. Dankzij jouw vooruitstrevende aanpak help je bij het efficiënt plannen van personeel en machines, en je bekendheid met Dacom (of vergelijkbare software) is een grote plus!

Wat We Zoeken:
  • Afgeronde en relevante MBO-opleiding
  • Spuitlicentie (Spuitlicentie 1)
  • Rijbewijs B/E en T
  • Resultaatgerichte, gemotiveerde en nauwkeurige werkethiek
  • Een positief, no-nonsense individu dicht bij de agrarische sector
Wat We Bieden:
Begin aan een vervullende reis in ons vooruitstrevende akkerbouwbedrijf! Geniet van een levendige en informele werkomgeving waarin jouw groei wordt aangemoedigd. Deze fulltime functie gaat gepaard met een competitief salaris en biedt volop variatie en ruimte voor ontwikkeling.

Neem Contact Op:
Voor meer informatie over deze spannende kans, neem contact op met HS Werkt/HS Agri op 0598 – 76 06 50. We kijken ernaar uit om met jou in contact te komen en samen deze reis te verkennen!