GMP+ FSA certificaat

Bedrijven met het GMP+ FSA certificaat tonen aan dat zij voldoen aan alle eisen en voorwaarden voor de borging van diervoederveiligheid. FSA staat voor Feed Safety Assurance.

Het certificaat

Hoewel FSA vanuit GMP+ International uitsluitend draait om risicomanagement, helpt een certificaat bedrijven ook om meer business te genereren en nieuwe markten aan te boren. De ketenbenadering legt een stevig en belangrijk fundament voor veilig diervoeder: het garandeert voor een groot deel dat alle schakels in de keten op uniforme en transparante wijze de kwaliteitsborging voor diervoeder en diensten waarborgen. Maar vanwege de onafhankelijke certificatie neemt de afnemer ook zijn eigen verantwoordelijkheid. 

De unieke ketenbenadering die GMP+ International handhaaft, brengt het beste van twee werelden samen: individuele én gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wanneer elke schakel in de keten zich toelegt op diervoederveiligheid, zorgen we samen voor een veilige markt. Het deel uit maken van een keten biedt bedrijven ook de kans om uit te breiden naar nieuwe regio's.

Graan

Integer in dui at metus finibus ultrices.

Sed scelerisque mi ut ante suscipit efficitur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een werkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op!