Beco Super 2800 kipper van H.S. AGRI
Terug naar Onze machines

BECO SUPER landbouwkipwagens

Voor het transport van aardappelen, uien, bieten en soms ook mais worden onze Beco Super landbouwkipwagens gebruikt.

Wij H.S. AGRI vindt je

  • 2x BECO SUPER 1800
  • 1x BECO SUPER 2600


Kipwagens ontwikkeld dóór de praktijk, voor de praktijk

BECO SUPER landbouwkipwagens zijn toonaangevend als het gaat om transport van landbouwproducten in de breedste zin van het woord. Bij BECO begrijpen wij maar al te goed dat onze SUPER landbouwkipper bij onze klanten onderdeel van een belangrijk logistiek proces uitmaakt. Daarom onderhouden wij zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de gebruiksfase nauwe contacten met onze dealers en eindgebruikers van de landbouwkipper. Zo blijven wij trouw aan ons gedachtengoed: "Beco ontwikkelt kippers dóór de praktijk, voor de praktijk. Dit doen we inmiddels al meer dan 40 jaar, naar volle tevredenheid van onze wereldwijde klantenkring. 

De Beco kipwagens: doordacht en duurzaam

De SUPER landbouwkipwagens zijn opgebouwd uit doordachte componenten met een zeer duurzaam karakter. Dit staat garant voor maximale prestaties, minimale gebruikskosten en lange levensduur van de kipwagens. Dus kiest u voor een BECO SUPER dan kiest u voor de best mogelijke investering. Op korte of voor de lange termijn. 

De feiten op een rij over de super landbouwkippers

Op de komende pagina's van onze website zetten wij de feiten voor u op een rij en tonen wij u de ins en outs van onze SUPER serie. Ervaar het verschil en kom tot de conclusie dat BECO SUPER landbouwkipwagens uw beste keus zijn. 

Youtube video