Terug naar Onze vacatures

Stratenmaker

  • Loondienst
  • Lager beroepsonderwijs en voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs.
  • Eppenhuizen

Onze opdrachtgever is een kleinschalig grond-, groen- en infrabedrijf. Op dit moment werken zij met een groepje van 5 personen.
Een hecht team, waar zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden werken. Wat hun bind is hun gezamelijke passie: Samen met mensen en machines werken aan een mooie buitenruimte!

Omdat er steeds meer aanvragen en opdrachten bij hun binnenkomen is HS Werkt op zoek naar een extra collega die ervaring heeft met het aanleggen van BESTRATINGEN.
De werkzaamheden die je gaat uitvoeren bestaan in hoofdzaak uit (kleine) straatwerkopdrachten voor (bouw) bedrijven, particulieren en woningbouwstichtingen. Denk hierbij aan terrassen, opritten, reparatiewerk, onderhoud aan brandgangen enz.

Je werkt afhankelijk van de omvang van de klus alleen of je gaat met een collega mee die jij dan ook aanstuurt. Belangrijk is dat je netjes en zorgvuldig werkt.
Kwaliteit en netheid is voor belangrijker dan snelheid. Het gaat dus niet om meters maken! De opdrachten kunnen een paar uur duren of een paar dagen. Veel variatie en afwisseling dus.

Binnen het bedrijf werken zij met veel machines. Denk hierbij aan minigravers, rupsdumpers en wielladers. Het is daarom dan ook handig wanneer je over een BE rijbewijs beschikt zodat je deze machines ook mee kunt nemen naar de klus. Verder vragen zij ook om een VCA certificaat.
De voorkeur gaat uit naar een wat ouder iemand die wellicht ervaring heeft opgedaan bij een wegenbouwer of gemeentewerken. Iemand die het misschien iets rustiger aan wil doen of liever parttime wil gaan werken. Iemand die in ieder geval een zekere passie heeft voor het vak.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arien Huijssoon van HS Werkt. Ons telefoonnummer is 0598-760650 of 06-50508130. Wij komen graag met je in contact.

Solliciteer direct