Terug naar Onze vacatures

Uitvoerder GRIJS/GROEN

  • Loondienst
  • Middelbaar beroepsonderwijs.
  • Siddeburen

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil jij graag als uitvoerder verantwoordelijk zijn voor uitdagende en afwisselende projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een toonaangevende partij uit het Noorden van het land zijn wij op zoek naar een

UITVOERDER GRIJS/GROEN

(Het betreft een werving en selectie opdracht waarbij je rechtstreeks in dienst komt bij het bedrijf).

Onze opdrachtgever heeft uiteenlopende projecten in de grond-, weg- en waterbouw en het groen voor lokale overheden, bedrijven, industrie en particulieren. Het bedrijf is veelal actief in de regio en heeft grotendeels al het materiaal in eigen bezit. Binnen het bedrijf zijn ongeveer 75 medewerkers werkzaam, waarbij er sprake is van een collegiale, open sfeer met korte communicatielijnen.

In je functie als uitvoerder heb je een breed takenpakket. Je geeft leiding aan circa 20 uitvoerende medewerkers in het grijs en het groen en je houdt nauw contact met de projectleider en de opdrachtgever. Jij zorgt ervoor dat alles perfect verloopt; je collega’s staan op het juiste moment op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde. Daarnaast neem je je verantwoordelijkheid door het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid.

FUNCTIE-EISEN
MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de civiele techniek)
Relevante werkervaring in de sector
Communicatief vaardig
Leidinggevende capaciteiten

AANBOD
Een salaris wat goed past bij jouw opgedane kennis en ervaring
Alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met cursussen en trainingen
Werken in deeltijd is bespreekbaar
Een bedrijfsauto en telefoon
Werken aan toonaangevende projecten

Vind jij het leuk om troubleshooter te zijn en je wordt er nog blijer van als alles 'lekker loopt'? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de functie.

Ben je een startende uitvoerder of wil je een volgende stap maken in je loopbaan? Ook dan word je uitgenodigd om te solliciteren.

Onze opdrachtgever biedt een rechtstreeks dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op vast. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arien Huijssoon van HS Werkt op 0598-760650 of 06-50508130.
WWW.HSWERKT.NL

Solliciteer direct