Terug naar Onze vacatures

Vacature meewerkend voorman betonrenovatie

  • Loondienst
  • Middelbaar beroepsonderwijs.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf met 6 vestigingen en ruim 200 betrokken en gemotiveerde vakspecialisten in Nederland. Zij zijn toonaangevend op het gebied van onderhoud en bescherming van beton en staal van vastgoed, kunstwerken en installaties in alle marktsectoren.

Werkzaamheden
Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot betonreparaties. Omdat de projecten uiteenlopen van woningcomplexen en parkeergarages tot de zware industrie en weg- en waterbouwconstructies, is elke dag anders. De projecten zijn zowel kortlopend als omvangrijk. Daarnaast geef je dagelijks leiding aan jouw team, ben je het aanspreekpunt voor klanten op locatie en ben je verantwoordelijk voor een goede voortgang en uitvoering van de werkzaamheden en de administratieve organisatie voor de projecten. Als meewerkend voorman ben jij een onmisbare kracht voor onze organisatie. Daarnaast ben jij het visitekaartje op de locatie waar je werkt.

Wie ben jij?
Jij hebt leidinggevende ervaring en bent in staat jouw collega’s te motiveren en te begeleiden in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent integer en flexibel en werkt graag mee om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Verder:

  • Heb je relevante werkervaring als betonreparateur;
  • Heb jij een (technisch) MBO- diploma, bij voorkeur allround betonreparateur niveau 3;
  • Ben je in het bezit van een geldig diploma VCA-Basis, of ben je bereid bent om deze te behalen (op onze kosten!);
  • Ben jij 40 uur per week beschikbaar;
  • Een doorzetter zonder 9 tot 5 mentaliteit;
  • Ben je in bezit van een Rijbewijs B(E) en/of C (E).

Wat bieden wij?
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een goede digitale inwerkmethode, die je vanuit onze personeelsapp kunt volgen;
De ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Want wij werken graag met ambitieuze vakspecialisten die geen uitdaging uit de weg gaan;
Optimale beschermingsmaatregelen volgens de geldende (veiligheids-)richtlijnen;
Informele werksfeer, waarin je onderdeel bent van een stabiele organisatie.
Een vernieuwende en flexibele organisatie, met veel verschillende projecten.
Een hecht team.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Metske Kloppenburg (06-50508125) of Arien Huijssoon (06-50508130) of stuur je reactie naar info@hswerkt.nl.

Solliciteer direct