Over ons

H.S. AGRI Direct B.V. is in 2005 opgericht door Kor Hoving uit Tripscompagnie en Bas Schrage uit Zuidlaarderveen. Kor Hoving had een akkerbouwbedrijf met daarnaast kippen en deed loonwerk op het gebied van het uitrijden van mest en inkuilen van gras. Bas Schrage had eveneens een akkerbouwbedrijf en deed, om de machines beter te benutten, daarnaast loonwerk op het gebied van gras/stro persen en combinen. In het jaar 2001 kwamen beide ondernemers elkaar tegen en bleken beiden met hetzelfde plan rond te lopen: investeren in een nieuwe aardappelrooier. Zij besloten dit samen te doen en legden daarmee de fundering voor het loonbedrijf.

In de jaren die volgden hebben zij het bedrijf sterk uitgebreid. In 2007 richten zij H.S. Transport op, waarmee met inmiddels 14 combinaties nationaal en internationaal transport verzorgen van onder andere mest, graan, bieten alsmede huif- & zeecontainer transport. Ons eigen uitzendbureau H.S. Direct regelt zowel binnen haar eigen organisatie als voor haar klanten personeel voor korte of langdurige periodes. Samen met het uitzendbureau zijn er binnen de H.S. Groep meer dan 60 personen werkzaam.

Om flexibel en efficiënt te kunnen inspelen op de groeiende wensen van klanten besloten zij in 2014 om het loonwerk, de transport- & uitzendactiviteiten samen te voegen onder één bedrijf met de naam H.S. AGRI Direct B.V.

De oorsprong van het bedrijf, de beide boerderijen van Kor Hoving en Bas Schrage zijn gezamenlijk ingebracht in H.S. Akkerbouw B.V. die samen met H.S. AGRI Direct B.V. en VABO Bestrating B.V. onderdeel uitmaken van de H.S. GROEP B.V.

Flexibiliteit en innovatie zijn voor de oprichters steeds de belangrijkste drijfveren geweest. Ter versteviging van de financiële is de H.S. Groep B.V. tevens actief in de vastgoedmarkt en projectontwikkeling onder de naam H.S. VASTGOED B.V.

GraanMeer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een werkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op!